PROFI többcélú teleszkópos létra 2x7, magasság 5,8 m, fekete

Kód: ZEBRIK2X7TCC
Ft97 990 Ft80 983 ÁFA nélkül
Jelenleg kiárusítva
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFI többcélú teleszkópos létra 2x7, magasság 5,8 m, fekete

A professzionális multifunkciós teleszkópos létra fekete színben, 2x7 lépcsőfokkal univerzális megoldás házához, nyaralójához vagy kertjéhez. A különböző átmérőjű alumíniumcsövekből és két acélcsuklóból álló modern konstrukció lehetővé teszi, hogy a létra hihetetlenül kis méretre (105x18x51 cm-es csomagméret) összecsukható legyen. Néhány pillanat alatt akár 2,9 m oldalhosszúságú létrává vagy 5,8 m magas egyenes létrává alakíthatja. A létra legfontosabb jellemzői a flexibilitás és a sokoldalú felhasználhatóság.

Az összecsukott teleszkópos létra egy szállítótáskában tárolható. Könnyen szállítható, tárolható és nem porosodik. Könnyű és összehajtva könnyen elfér az autóban. Minőségi anyagokból készült, amelyek egyszerre teszik tartóssá és biztonságossá. A létra garantált maximális terhelhetősége tekintélyes 150 kg.

professzionális fekete többcélú teleszkópos létra 2x7

Rengeteg felhasználási lehetőség, könnyű kezelhetőség

A teleszkópos többcélú létra könnyen alkalmazkodik a helyzethez. Amennyiben akár 3méteres magasságban kell dolgoznia, használja A alakú létraként. Igényeitől függően a létra egyes vagy összes részét meghosszabbíthatja, hogy elérje a megfelelő magasságú lépcsőfokokat.

Ha hosszabb, egyenes létrára van szüksége a munkájához, a középen lévő illesztéseknek köszönhetően kiegyenesítheti. Ezután egyszerűen a megadott számú létrarészt használja fel az egyenes létra létrehozásához, amelyet aztán a falhoz vagy más fix ponthoz támaszt. Így gyorsan egy akár 5,8 m hosszú létrát kapunk.

Az ötletes kialakításnak és az acélcsuklóknak köszönhetően a létra könnyen és intuitív módon össze- vagy széthajtható. Egyszerűen emelje fel és húzza ki az üreges lábakat. A beépített reteszelőelemek a helyükre pattannak, és biztonságosan rögzítik az egyes lépcsőfokokat.

Ezután az acélcsuklókkal beállíthatja azt a szöget, amelyet a létra két felének be kell fognia. Ezzel lezárul a létra kezelése, és biztonságosan folytathatja a tervezett munkát. A munka végeztével oldja ki a biztonsági elemeket, állítsa be újra az acélcsuklókat, és hajtsa vissza a létrát.

professzionális fekete többcélú teleszkópos létra

A létra műszaki leírása:

  • Teljes hossz: 580 cm (2x290 cm)
  • Összecsukott hossz: 105 cm
  • Szállítási méretek: 105x18x51 cm
  • Súly: 23,30 kg
  • A válaszfalak száma: 14 (7 mindkét oldalon)
  • Maximális teherbírás: 150 kg
  • Válaszfalak távolsága: 40 cm
  • Az egyes szegmensek egyedi meghosszabbításának lehetősége
  • A létra lépcsőn való munkavégzéshez is használható (a padló különböző szintjein).

Az alsó stabilizátor felszereléséhez el kell távolítani popszegecset a létra lábáról, amely rögzíti a lábat a szállítás közbeni sérülés ellen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: TELESZKÓPOS LÉTRÁK
Jótállás: 7 éves garancia
productType: ladder
Létra hossza [mm]: 5800
Létra súlya [kg]: 23,30
Maximális teherbírás [kg]: 150
A partíciók száma: 14
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: