Teleszkópos létra 1x15 fokos, magasság 4,4 m

Kód: ZEBRIK1X15T
Ft78 990 Ft65 281 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)

7 LET HUIHNED HU

Részletes információ

Termék részletes leírása

Teleszkópos létra 1x15 fokos, magasság 4,4 m

Kompakt, könnyű, könnyen mozgatható és univerzális segédeszközt keres magasban elvégzendő munkákhoz? A teleszkópos létra kielégíti majd igényeit. Modern szerkezetű, különböző méretű alumínium csövekből készült, melyeknek köszönhetően meglepően kis méretre összecsukható. Az elegáns fekete tok megkönnyíti a szállítást. Ezentúl nem lesz szüksége műhelyre vagy sufnira a tároláshoz. A szállításhoz nem szükséges különleges tartó. Elteheti az ágya alá, egy szekrénybe, vagy akár az autója csomagtartójában is hagyhatja.

A teleszkópos létra könnyen alkalmazkodik a munkakörnyezethez és a magassághoz is, melyben dolgozni kíván. Okos szerkezetének köszönhetően könnyen és ösztönösen fel tudja állítani és össze tudja csukni. Elég egyszerűen kihúzni a lábait és meghosszabbítani a létrát. Könnyű szerkezetű és könnyen elfér az autójában.

1. Csúszásgátló, fekete színű elasztomer talpak, a magasban végzett munkák stabilitásáért és biztonságáért.

2. Széles és erős alumínium stabilizátor, mely megfelel az EN 131-1 normának , és garantálja a biztonságot munka közben.

3. Elegáns fekete tok, kényelmes fogantyúkkal, a létre könnyű szállítása és tárolása érdekében.

4. Erős és ellenálló pánt, mely megakadályozza az elemek elmozdulását szállítás közben.

5. Praktikus biztonsági szerkezet első osztályú műanyagból, mely lehetővé teszi a létra beállítását a megfelelő magasságra.

6. Kitolható elemek, melyeknek köszönhetően a létrát rendkívül kis méretre tudja összecsukni.

A teleszkópos létra legnagyobb előnye kétség kívül a kompakt méreteiben rejlik. Semmilyen más szerkezet hasonlítható hozzá. Szinte elképzelhetetlen, hogy hogyan lehet egy 440 cm magas létrát 100cm magasságban és 50 cm szélességben összecsukni. Varázslat? Nem. Egy innovatív és nagyon praktikus megoldásról van szó, mely megoldja a klasszikus létrákkal járó tárolási gondokat. Fektessen be egy olyan eszközbe, mely könnyen elfér egy szekrényben is, és melyet úgy is könnyedén szállíthat, hogy nem kell további szállítási eszközöket vásárolnia. Ez azt is jelenti, hogy olyan helyeken is használhatja a létrát, ahova korábban nem tudott klasszikus létrát bevinni pl. egy alacsony vagy keskeny bejárat miatt.

  • Teljes hossz: 440 cm
  • Munkamagasság: 570 cm
  • Szállítási méretek: 50 x 10 x 94 cm
  • Súly: 12 kg
  • Maximális terhelés: 150 kg (az EN-131 norma szerint)
  • Fokok közti távolság 30 cm

Még nem döntött? Nem tudja, hogy egy MAGASABB teleszkópos létra nem lenne-e alkalmasabb az Ön által eltervezett munkára? Nem biztos benne, hogy elég hosszú lesz? Ne aggódjon emiatt, hiszen néhány perc alatt be tudja állítani a létráját az Ön által kívánt méretre. Az innovatív szerkezetnek köszönhetően egy univerzális eszközt vásárolhat, melynek munkamagassága első sorban az Ön igényeitől függ. Elég kitolni a megfelelő méretre és beállítani a létrát. Így egy eszközt használhat különböző beltéri és kültéri munkákra pl. eresz tisztításra is. Nincs műhelye vagy garázsa? Ne zsúfolja tele tároló helyiségeit feleslegesen. Egy kompakt létra vásárlásával rengeteg helyet spórolhat és több féle munkát is elvégezhet!

A létra tokja alkalmazkodik a méretéhet, így a megfelelő védelmet nyújtja. Ha nem tudja hova tegye a megvásárolt szerszámokat, helyezze egyszerűen a fekete táskába. A táska ellenálló anyagból készült, mely megvédi a létrát a kisebb mechanikus sérülésektől, karcolásoktól stb.

Az alsó stabilizátor felszereléséhez el kell távolítani popszegecset a létra lábáról, amely rögzíti a lábat a szállítás közbeni sérülés ellen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: TELESZKÓPOS LÉTRÁK
Jótállás: 7 éves garancia
Állapot: Új, nem használt áru
productType: ladder
Munkamagasság [mm]: 5700
Létra hossza [mm]: 4400
Maximális teherbírás [kg]: 150
Létra súlya [kg]: 12
A partíciók száma: 15

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: